Sommer fest i Stjerneglimt

Det ble en flott fest for små og store i Stjerneglimt før sommerferien . Vi fikk en smakebit av hva skolebarna hadde holdt på med de siste ukene, et lite «drama» spill, vi hadde mange flotte aktiviteter ute i hagen, det ble servert spesielt gode og lekre kaker bakt av våre kjære foreldre, og sist men ikke minst fikk vi nok en gang aktivisert foreldrene til å fremføre «søte lille Mette» Det er høydepunktet på festen hvert år og selv om vi stadig fornyer oss så kommer vi ikke utenom den, til stor glede for alle barna 🙂

Foreldrene i sving med «søte lille Mette «Alle barna ser på foreldrene 😀mmm… lekre kaker ble servert !


Festmåltid på på Soltoppen

Så gjenstår bare å ønske alle en riktig god sommer med masse sol og gode dager, til vi sees igjen til høsten 🙂

Legg igjen en kommentar