Julemarked og dukketeater

Julemarkedet ble igjen et vellykket arrangement, takket være alle som bidro både før, etter og på selve dagen. Julegaver, ferske brød, julegodt, bøker, mm.. ble handlet og praten gikk livlig blant publikum, både ved salgsbodene og ikke minst nede i kafeen hvor Steinerskolen kunne tilby noe å bite i . I tilegg hadde elevene ved Steinerskolen et innslag med sang som vi alle satte stor pris på. Gleder oss allerede til neste års opptreden ! På Kløckers hus fikk ca 120 barn sett dukketeateret»Prinsessen som gikk til jordens hjerte» en god stemningsstund for små og store. Fornøyde var vi også over inntektene på markedet som i hovedsak går til barnehagen, mens inntektene fra dukketeateret går i år som før til S-Afrika og prosjekter vi er med på der. Takk til alle som var med på å gjøre julemarkedet til en flott førjulsstemning.
julemarked-2007-002.jpg julemarked-2007-021.jpg
julemarked-2007-020.jpg julemarked-2007-015.jpg

Legg igjen en kommentar