Åpen dag og dugnad

barnehagen-og-dugnag-apen-dag-2007-035-copy.jpg

Vi hadde værgudene med oss igjen på åpen dag og dugnad i barnehagen! Både store og små gjorde en kjempeinnsats. Gjerdet ble snekret, jord trillet ut, det ble luket i blomsterbeddene, ryddet og rakt på tomta…. I tillegg til kaffe, rundstykker og kake ble det servert en kjempegod suppe laget på bål. Alle som ville fikk smake på suppa! Nye foreldre kom på besøk og fikk sett barnehagen både inne og ute og ikke minst hilst på hverandre. Et lite lodd salg gikk av stabelen og også denne denne gangen var det en kjent familie som vant !! Dukketeater ble spilt på loftet. «Dukken i gresset». Vi fikk inn en del penger på kaffesalg, loddsalg og teater og alt skal gå til barn slumområder i Sør Afrika, Cape Town.En stor takk til alle som var med på å bidra til at dette ble en flott dag på alle måter!

barnehagen-og-dugnag-apen-dag-2007-048-copy.jpg barnehagen-og-dugnag-apen-dag-2007-051-copy.jpg
Hurra vi vant fruktkurven!       For noen dyktige hjelpere !

Legg igjen en kommentar