Karneval i Stjerneglimt

Endelig kom dagen vi skulle «dra til Afrika».Ute var det surt og kaldt, men inne i Stjerneglimt var det godt og varmt. Turen gikk til Afrika på karnevallet vårt i år. En safaribil ble flittig brukt til å se etter ville dyr og det var det nok av. Elefanter, løver og slanger så vi overalt……. godt vi hadde kikkert og kamera med! Midt inne bushen lå restauranten «Mama Afrika » og der kunne vi få både mat og drikke og en hvilestund under myggnettingen. Noen tok turen inn i en av gruvene hvor det ble smidd sølvpenger som vi trengte når vi skulle handle inn mat. Afrikaturen ble en fin avveksling fra hverdagen vår som de siste dagene har bestått av mye snø, selv om det også er gøy 🙂

vinterbilder-februar-2007-hjemme-og-baha-048-copy.jpg vinterbilder-februar-2007-hjemme-og-baha-047-copy.jpg

karneval-2007-006.jpg karneval-2007-136.jpg

karneval-2007-019.jpg

Legg igjen en kommentar